woensdag 27 juni 2012

Nu aan de verf

Ik heb nu 2 strengen in de paarse verf in de pan. En ik heb een schaal in de magnotron staan met voedingsmiddelkleurstof, dus even wachten tot afgekoelt is, zodat ik kan kijken en spoelen, voor eind resultaat. Dus nog ff geduld hebben.

streng met kleur

De spoel die op eerder blogje stond met witte wol (swifter/heideschaap) en gekleurde draadjes is nu gewassen en hangt te drogen op balkonnetje. 

Koen heeft eindelijk zijn snoek

De brugwachter hier ziet al sinds vorig jaar steeds de snoek naast het sluisje in sluip liggen.En eindelijk na 2 jaar proberen,beet die snoek in zijn haakje. Arme snoek een piercing in zijn lip. Maar wat een mooi groot dier. Is wel weer  netjes terug gezet hoor, zagen hem later weer op zijn favo plekje, in de sluip liggen wachten op een lekker hapje wat voorbij zou zwemmen.  Goh wat zijn die mannen blij als ze een vis vangen, zie daar zelf niet echt de fun van in. Al heeft de snoek wel kleine revanch genomen, door bij het haakje verwijderen, even met de tanden langs de vingers te krassen.

Mooi spinweertje

En smiddags en savonds was het zo'n mooi weertje dat Mieke en ik heerlijk uren hebben zitten spinnen bij het sluisje.
En niet alleen de wol is gekleurd zelf ben ik door het zonnetje gister ook aardig bijgekleurd.

Mooie Muiden

Gisteren met het mooie weer met de hond haar favo rondje gelopen achter het muiderslot. En dan kom je uit op het strandje met uitzicht op pampus. En wat een nieuwsgierige koeien op de dijk de hond vond ze wel heel groot, dus wat kon ze mooi volgen tussen de koeien.