over mij

Hallo allemaal,
Ik zal mij even voorstellen hier, zodat jullie een idee krijgen wie ik ben, en wat ik doe.
De titel van het blog zegt al veel over mij, ik ben gelukkig, omdat ik kreatief ben, en als je kreatief bezig bent, word je gelukkig.

Ik ben opgegroeit in een creatieve/handige familie, waar veel gebreid, genaait en geklust werd, maar ook andere creatieve processe, werden me als kind al bijgebracht, zoals kerststukken maken, knutselen, behangen, verven enz enz. Sinds een aantal jaren schilderd mijn moeder ook (zeer mooie realistische olieverfschilderijen).

Zelf heb ik in begin jaren 90, de opleiding gedaan voor handvaardigheid, en ben daar weer in aanraking gekomen met klei, wat mij toen geheel te pakken nam. Heb mezelf daarna ontwikkeld met nog wat verschillende andere opleidingen en cursussen. Ik geef nu zelf, alweer een aantal jaren, intuitief kleien.
Maar buiten de keramiek hou ik ook heel veel van werken met, en vooral combinaties, van verschillend materiaal.

Het spinnen en wolverven heeft me ook te pakken gekregen (kan je er verslaaft aan raken????). Heerlijk om van zelf gesponnen en geverfde wol oa lekkere warme sloffen te breien.

De laatste jaren begeleid ik kinderen met een wat complexere hulpvraag (autisme,adhd, enz).Het moeilijke voor deze kinderen is om in de reguliere vrijetijdsbesteding mee te kunnen komen. Daarom organiseer ik ook
knutsel,thema en dagtripjes voor deze kinderen. Zelfs thema verjaardagsfeestjes komen wel eens voor. Maar ook tieners en volwassenen weten de weg naar mij te vinden om samen lekker creatief bezig te zijn.

Prive bestaat mijn "gezinsamenstelling" uit 2 witte katers, een golden retriever en een parkiet.


Ik ben tante van 2 neefjes waar ik ook geregeld wat mee onderneem.


Nou hoop dat jullie nu een idee gekregen hebben wie en wat ik ben, en doe,

Veel plezier met het blog gelukkig kreatief


Maryjan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten