donderdag 2 augustus 2012

weer wat vachtjes

Paar weken geleden nog een aantal vachten opgehaald dus we kunnen weer ff? vooruit. En vorige week eindelijk mooi weer en tijd om uit te zoeken die vachten. En ook nog wat gekleurde wol te drogen (heeft spinmaatje geverft maar wel mooie kleurtjes) Inmiddels ook al bijna alles gesponnen wauw heftige kleurtjes (oeps daar nog geen foto van) zal van de week ff foto maken als ze ermee bezig is.

mooi spin weertje

Wat was het vorige week toch de hele week mooi weer (soms iets te warm in de zon) maar aan het sluisje goed uit te houden.
Dus hele week heerlijk zitten spinnen en breien daar aan de sluis. Nog paar spoelen met bruine wol gesponnen. Maar deze vacht is droge en vooral wat kriebelwol. Maar ik heb na het wassen gespoeld met wasverzachter en dan is het wel fijnere wol om te voelen maar als trui denk ik niet dat het fijn is. Ach misschien toch eens die poef maken die ik eens ergens op het net voorbij zag komen.

weversmarkt

Wat was het gezellig op de weversmarkt, en druk vooral sochtends. We hadden een kraam op het pleintje bij het rode paard? 
En leuke reakties gehad op de zelf gesponnen wolletjes die we bij ons hadden en de geweven lappen. En ook nog leuke mensen ontmoet op de markt. Alleen smiddags kwam er een wind en regen  dat was wel weer jammer. Maar volgend jaar zijn we erweer bij denk ik kunnen we weer een heel jaar spinnen.