zaterdag 10 maart 2012

Ontwormen hond

Okay misschien een onderwerp waar je niet teveel aan wil denken maarja moet toch elk kwartaal gedaan worden, vooral in de stadse gebieden waar ook kinderen spelen en er nog steeds mensen zijn die hun hond niet onwormen, loop je grote kans dat je hond steeds weer besmet raakt.Vooral als ze dan ook nog niet eens de poep opruimen. Okay ik ben (was) elk kwartaal ook niet zo blij met de kosten van die ontwormingspil bij de dierenarts of dierenwinkel vandaan. Ik gebruikte de laatste paar keer voor de hond mebendoral voor de hond  dat is tegen spoel,haak,zweep en lintworm het bestandsdeel is mebendazol100 mg  voor de hond maarnu kwam ik tot de ontdekking ( neefje kreeg een kuurtje) dat eigen merk van de Dio drogist (idyl wormkuurtablet) exact zelfde werkzame stoffen heeft, alleen een sinasappelsmakie is toegevoegd. En nu komt het mooiste hond ontwormen kost nu euro 2,80.
Dus ik weet nu wel waar ik de ontwormingskuur voor hond vandaan haal. Voor de kat kan je het ook gebruiken.
Dus mensen voor dit bedrag kan iedereen zijn hond wel ontwormen.

Expositie

Ik begeleid alweer een aantal jaren mensen in intuitief kleien bij de kreatieve groep in weesp (kgw) en een aantal jaar geledem kwam daar Feza van der Weele bij, had nog nooit wat gedaan met klei maar wat had ze het snel door en maakte ze een mooi dingen. En nu kreeg ik vandaag een uitnodiging binnen voor de opening van haar atelier op 17 maart in Diemen. Goed zo Feza mooi je droom achterna, en zoals ik op je site www.latr.nl kon zien maak je nog steeds hele mooie schalen en sieraden van keramiek.Ben trots op je, en ook beetje op mezelf, dat ik je de eerste kneepjes van klei bewerken mag hebben bij brengen.
Dus volgers die dat ook willen zien kijk op www.latr.nl om te zien waar je zaterdag moet wezen.

Fw: Tassen
Al schrijf ik niet regelmatig op mijn blog, stilzitten doe ik echt niet. Het is bij meer, dat ik met meerdere dingen tegelijk bezig ben, dus ook vaak dat er meerdere dingen tegelijk af komen. Ik woon namelijk ook niet zo groot dus zoals met de tassen is het zo tafel/buro/werkplek leegruimen meerdere tassen knippen en dan als naaimachine op tafel staat kan ik achter elkaar doorgaan, anders blijf ik verplaatsen en opruimen. En okay, had er al een paar eerder af alleen die jullie nog steeds niet laten zien, dus bij deze een paar tassen. Ik wil namelijk leuke tassen waar veel en zwaar in kan (wekelijkse boodschappe, groente/fruit van de markt) zonder dat ik die zware tassen moet tillen(snijden in handen) daarom maak ik tassen die je over je schouder (diagonaal) of zijdelings kan dragen. Voordeel daarvan is dat je makkelijker je spullen kan dragen vooral als  je dagje gaat stadte of weer veel (zware) lappen koopt op de stoffenmarkt. Ik maak alle tassen dubbel met extra genaaide naden voor de stevigheid. Zie je een leuke tas die je heeeel erg graag wil hebben dan kan dat eventueel wel of ik maak zo'n mooie stevige shoptas voor je.

Nieuwe huisgenoten

Van de week kreeg ik een boek van Tone finnanger in handen en daar stonden deze lieverds in. Vandaag dus achter de naaimachine en gemaakt en zo leuk om te maken. Nu eerst maar eens slapen en dan morgen maar eens kijken of ik ze een giraffe en poezemaatje bij kan geven.
Al stond er in het boek ook van die mooie sloffe en paard en harten en ohh die deken mmmm ga denk ik toch ruimte krijgen in de lappekast.
Dan ook een excuus om volgende maand naar de stoffenbeurs te mogen???????? haha