zondag 27 november 2011

bolletjes

Heb vanmiddag de laatste strengen van zelf geverfde en gesponnen wol maar eens op bollen gezet. Vind namelijk niets zo irritant dat, als ik tussendoor even wat wil breien, dat ik dan eerst van de strengen, bollen moet draaien. Dus ja bij mij staat alle wol op bol, en ligt niet op streng.
Heb er even snel een fotootje van gemaakt, van de bollen van vandaag. Maar ik zal eerdaags eens van mijn mooie wollies,  mooie fotos op blog zetten.
En ik had al zo weinig wol euhh . ook al bijna een kast van vol, maar ja het spint zo lekker weg.

nog een lappie erbij??

Belde er vandaag een vriendin op, of ik zin had eerdaags mee te gaan naar de stoffenbeurs of lappenmarkt.
Jaaa zin wel, maar ik heb nog lappies liggen van vorig jaar en jaar daarvoor, en daarvoor en  euh, die ik tussendoor gekocht heb.
Dus heb maar eens gekeken wat ik hier nog bij mij had liggen. Kast vol dus (gelukkig maar een kleine kast)

En dit zijn alleen nog maar de lappies die ik gepakt heb om wat mee te gaan doen, ja zelfs al een patroontje voor uitgezocht en vanavond al 2 uitgeraderd. Morgen stof knippen en naaien. Ja, heb mezelf toesteming gegeven, om mee te gaan over 2 weken, maarrrrrrrrrrrr alleen als er ruimte is in de kast. En aaangezien die er nu niet is  moet ik toch eerst aan de slag.
Heb maar niet de lappen meegerekend die van mij nog bij mijn moeder liggen (jersey en tricot) aangezien mijn moeder een lockmachine heeft, en ik ooit eens het plan had om ze daar in elkaar te zetten.
Zaten er maar meer uren in een dag en meer dagen in een week. Of ben ik de enige die last heeft van te weinig tijd en te veel lappies (hobby's)?