donderdag 2 augustus 2012

weer wat vachtjes

Paar weken geleden nog een aantal vachten opgehaald dus we kunnen weer ff? vooruit. En vorige week eindelijk mooi weer en tijd om uit te zoeken die vachten. En ook nog wat gekleurde wol te drogen (heeft spinmaatje geverft maar wel mooie kleurtjes) Inmiddels ook al bijna alles gesponnen wauw heftige kleurtjes (oeps daar nog geen foto van) zal van de week ff foto maken als ze ermee bezig is.

2 opmerkingen:

  1. Wat vachtjes....?Zes zakken tel ik. Geweldig om zoveel in voorraad te hebben,toch?Ik heb van de week een veluws heide schaap/vacht gekocht,mooie zachte wol.Wat voor wol heb jij?Lijkt het je leuk om iets te ruilen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil best wel wat ruilen alleen dit is hele normale witte wol die je overal kan halen wat in deze zakken zit. Ik heb nog wel andere stukken liggen van vorig jaar maar wat voor precies?? Ik heb toen 1 en ander gekregen/gekocht van een schaapscheerder die bij oom van mij de vleesschapen scheert. Hij had geen idee wat het previes voor rassen waren die bij een andere boer tussen de kudde liepen. Zit ook wel wat mengelras bij.
      En ik weet ook niet precies wat et allemaal nog ligt zou van de week eens nakijken. Weet wel dat er nog stuk van russisch grijs schaap ligt, maar dat is vies, vervilt heb zelf nog niet besloten bedacht wat ermee te doen is. Maar de scheerzijde is zo mooi voor cm of 3 rest van haar is heel erg.Afknippen? maar ja dan word de draad te kort voor spinnen.Wil als weer keer meewerkt misschien eens in de week zetten een stuk om te kijken of ernog iets mee te doen valt, maar dat word een klus voor als ik mij erg verveel.

      Verwijderen